Verkoop

 

Voor ieder soort restauratie bent u bij ons op de juiste plaats:

 

Bij een zogenaamde  body-off restauratie, wordt de gehele auto gedemonteerd, de carrosserie wordt gestraald, zodat verf en roest worden verwijderd, en onder andere worden motor en versnellingsbak gereviseerd.

Uniek detail: alle onderdelen worden gegalvaniseerd, dit zorgt voor blijvende bescherming en een schitterende uitstraling. Uiteraard worden lagers, rubbers en voeringen vervangen en wordt de auto in concoursconditie opgeleverd, waarbij de originaliteit niet uit het oog wordt verloren.

 

Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een deelrestauratie.

 

Afhankelijk van uw wensen wordt in overleg een stappenplan gemaakt; wilt u uw klassieker vooral gaan gebruiken, dan kunt u kiezen voor een aanpassing van bijvoorbeeld versnellingsbak zodat uw auto zich makkelijker gedraagt in het huidige verkeer. Denk bijvoorbeeld ook aan het moderniseren van uw remsysteem.

 

Wilt u uw klassieker in concoursstaat brengen? In dat geval staan wij u graag bij met het zoeken naar originele onderdelen, in veel gevallen kan men beter een origineel deel restaureren dan kiezen voor een surrogaat, wat wellicht niet exact aansluit.

Natuurlijk staan wij u hierin met raad en daad bij; in ons magazijn liggen diverse onderdelen van zeer uiteenlopende merken, bovendien hebben wij de mogelijkheid om een aantal onderdelen zelf te maken.

 

Wij hebben ervaring met vele Europese automerken:

 

Denk hierbij aan: Jaguar, Austin Healy, Mercedes, Porsche, Rolls Royce, Volvo en Saab

 

Het zal u niet verbazen dat een aantal van de door Onno Kempink gerestaureerde klassiekers prijzen binnenhaalden op diverse autoshows.